fbpx

Waarom werkt een afbeelding bij een artikel of post beter?

  1. Home
  2. Blog
  3. Waarom werkt een afbeelding bij een artikel of post beter?

Het toevoegen van een afbeelding bij een artikel of post

Misschien heb je het weleens eerder gehoord dat het toevoegen van een afbeelding bij een stuk tekst meer aantrekt dan een tekst zonder afbeelding. Maar waarom eigenlijk?

Afbeelding zorgt voor sfeer

Door het toevoegen van een afbeelding aan jouw artikel of post ontstaat er direct een sfeer. Daarnaast onthoud je ook sneller wat er in de tekst wordt beschreven. Alleen een stuk tekst kost meer moeite om te lezen en te onthouden. De afbeelding zorgt daarnaast ook voor een mooie opmaak van jouw artikel. Gebruik daarom dan ook goede kwaliteit foto’s of illustraties.

Hoeveelheid afbeeldingen

Natuurlijk moet er een mooie balans gemaakt worden voor het aantal afbeeldingen in je artikel. Bij grote stukken tekst is het goed om één a twee afbeeldingen toe te voegen om de tekst te onderbreken. Dit maakt het lezen van een langer artikel een stuk prettiger.

 

Meer lezen over:

Blog

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in een van onze diensten? Design, Media, Marketing of Website. Toch liever eerst kennis maken onder het genot van een bakje koffie? Dat kan natuurlijk ook! Wij zetten de koffie vast klaar.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorig bericht
Waar moet een goed logo aan voldoen?
Volgend bericht
Robuust Marketing Journaal #01
Menu