fbpx

Leest u liever?

Robuust is aan het groeien! In bovenstaande video stellen de nieuwe leden zich kort aan u voor. Ook vernieuwd Robuust Marketing de focus en hebben wij een nieuwe partner gevonden om mee samen te werken voor de verspreiding van advertenties. Daarnaast kunnen wij u met trots vertellen dat Robin vader is geworden van de prachtige Julia. Meer weten? Lees hieronder snel verder of bekijk de bovenstaande video.

Vernieuwde focus

Robuust Marketing gaat zich meer focussen op webdesign en het maken van video’s. Fotografie, logo ontwerp en het ontwerpen van advertenties en verschillende drukwerkuitingen blijven we uiteraard nog steeds doen. We willen niet de originele visie van Robuust Marketing uit het oog verliezen, namelijk een Full Service Marketing Bureau van A tot Z die u voorziet in al uw marketingbehoeften.

Online updates

Onlangs zijn we officieel partner geworden bij Hello It’s me! We hebben inmiddels bij verschillende klanten succesvol met hen samengewerkt. Aangezien Google en Facebook advertenties de laatste jaren steeds complexer zijn geworden, hebben we besloten dit uit te besteden. Zo richten zij zich op het bereik van een online advertentie. Hierdoor kan Robuust Marketing de focus meer leggen op het design, de content, teksten en het uiterlijk van de advertentie zelf.  Hierdoor zorgen we ervoor dat Robuust Marketing de juiste focus legt en we doen waar wij goed in zijn.

Julia geboren

Op 24 maart 2022 is Robin vader geworden van de prachtige Julia.
“Inmiddels beleef ik dus al een heel aantal slapeloze nachten. Maar toch is het elke dag enorm genieten van zo’n lief klein meisje.” – Robin

Hulp nodig?

Als marketingbureau richten wij ons op het maken en bedenken van creatieve uitingen. Bent u op zoek naar iets nieuws voor uw bedrijf? Denk hierbij aan het verbeteren of vernieuwen van uw website, een pakkende video of mooie foto’s. Of heeft u een ander idee en denkt u dat Robuust Marketing u daarbij kan helpen? Neem contact met ons op, dan denken wij met u mee!

Meer lezen over:

Nieuws

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in een van onze diensten? Design, Media, Marketing of Website. Toch liever eerst kennis maken onder het genot van een bakje koffie? Dat kan natuurlijk ook! Wij zetten de koffie vast klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorig bericht
Waarom werkt een afbeelding bij een artikel of post beter?
Volgend bericht
Het belang van een wervingsvideo