fbpx

De eerste podcast!

 

Wat betekent marketing voor u persoonlijk?

Het draait allemaal om de juiste boodschap over te brengen naar de juiste mensen, op de juiste tijd. Het is een constant proces van jezelf vragen stellen zoals: Welke soorten mensen zijn geïnteresseerd in welke producten? Dit zijn vragen waarmee ik al mijn hele leven mee ben bezig geweest, vandaar dat marketing veel voor mij betekent. Daarnaast geloof ik dat marketing het levensbloed is van elke ondernemer. Als je geen mensen hebt die van je product weten, bereik je niemand.

Welke camera’s gebruik je voor videoproductie?

Ik heb 2 verschillende camera’s, de eerste is de Sony A6500. Met deze camera kan ik zowel 4K schieten als 120 FPS in slow motion. Hiermee kan je bijvoorbeeld confetti of verfkanonnen op een supertoffe manier filmen. Daarnaast gebruik ik een tweede camera die in 1080p filmt, deze leent zich goed als 2e camera bij bijvoorbeeld interviews.

Welke software gebruik je?

Ik gebruik de hele Adobe suite. Dit is de standaard software die wordt gebruikt binnen de ring van creative agencies. Om de video’s te bewerken gebruik ik Adobe Première Pro, voor webdesign veel Photoshop. Photoshop leent zich uitstekend sliders en foto’s aan te passen.

Wat kan Robuust Marketing toevoegen aan uw website?

Robuust Marketing kan heel veel toevoegen aan bijna elke website. Veel websites zijn namelijk ernstig toe aan vernieuwing, of laten veel steekjes vallen. Een coole tool die ik iedereen aanraad is Hotjar, waarmee je inzicht krijgt in wat er allemaal gebeurt op je website. Ook belangrijk zijn dingen als een live chat, het instellen van analytics en een juiste cookiemelding. Regelmatig zie ik namelijk nog rare cookie banners voorbij komen die aangepast moeten worden om conform AVG-normen te zijn.

Robuust Marketing kan dit allemaal u realiseren. We gaan voor kwaliteit en we zijn bereid om tot het uiterste te gaan om het beste resultaat voor uw website te halen.

Beluister hier de tweede podcast!

Meer lezen over:

Podcast

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in een van onze diensten? Design, Media, Marketing of Website. Toch liever eerst kennis maken onder het genot van een bakje koffie? Dat kan natuurlijk ook! Wij zetten de koffie vast klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Misschien vind je dit ook interessant

Volgend bericht
Robuust Episode 2