fbpx

De tweede podcast!

 

Wat betekent webdesign voor mij?

Ik ben al ongeveer 6 jaar bezig met het designen van websites. Ik heb er altijd al interesse in gehad. Wanneer je meer tijd besteed aan bijvoorbeeld het designen van websites, dan gaan er verschillende dingen opvallen en ontdek je nieuwe dingen.

Op welke manier kan Robuust Marketing bijdragen aan de webdesign van mijn website?

Dat kan op elke manier. De meeste bedrijven hebben op dit moment een ondermaatse website. Er is vaak niet veel nagedacht over de design van de website. Er is meestal ook nog veel terrein te winnen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ook webshop optimalisatie waarbij een gestroomlijnd proces wordt gecreëerd voor de klanten. Wij kunnen dit allemaal voor uw website realiseren.

Hoe kan ik klanten aantrekken met de webdesign van mijn website?

Zelf vind ik het leuk om een grap in de design te stoppen en om tegelijkertijd professioneel te zijn. Dit heb ik zelf gedaan met een video op de homepagina van Robuust Marketing. Hiermee tover je glimlach op het gezicht van de potentiële klant en is het tegelijkertijd professioneel.

Heb ik een mobielvriendelijke website nodig?

Je hebt zeker een mobielvriendelijke website nodig. De meeste websites zijn gelukkig al mobiel vriendelijk. Ik zal aanraden om hier zeker naar te kijken. Wijzelf kijken goed naar waar mensen op klikken. Dit laten we dan vaker naar voren komen op de website. Ook zorgen we ervoor dat er een duidelijke stroomlijn is op de mobielvriendelijke website.

Wanneer is webdesign volgens u succesvol?

Het is succesvol als de mensen blij zijn met de gebruiksvriendelijkheid van de website. Als de website een probleem oplost of gemakkelijk toegang geeft tot de pagina waarnaar jij wilt navigeren dan maakt dat de webdesign succesvol. Dit monitoren we ook altijd. Dit doen we door middel van de plug-in Hotjar.
Hiermee ontvangen we feedback waarna we de website kunnen aanpassen van onze klanten indien ze dat willen.

Meer lezen over:

Podcast

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in een van onze diensten? Design, Media, Marketing of Website. Toch liever eerst kennis maken onder het genot van een bakje koffie? Dat kan natuurlijk ook! Wij zetten de koffie vast klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorig bericht
Robuust Episode 1
Volgend bericht
5 stappen voor online vindbaarheid