fbpx

Online marketing

ZICHTBAAR OP DE EERSTE PAGINA VAN GOOGLE

Je website beter vindbaar op internet

Om ervoor te zorgen dat je website vindbaar wordt, moet ervoor gezorgd worden dat je website überhaupt online te vinden is. Daarom moet jouw website worden aangemeld op verschillende zoekmachines. De 2 grootste zoekmachines die ik aanraad om mee mee te beginnen zijn: Google en Bing. Als mensen de naam van jouw website intypen dan zien ze op Google en Bing jouw website naar voren komen. Alleen als ze niet specifiek naar jouw naam zoeken, dan ben je nu nog niet vindbaar.

Prijzen zijn op maat!

Liever overlaten aan een expert?

Vind je dit belangrijk en wil je dat jouw website bovenaan in Google getoond wordt, maar heb je er geen tijd voor omdat je hard aan het werk bent met je onderneming of zie je alsnog door de bomen het bos niet meer? Wij bieden deze dienst voor jou aan, zodat onze expert ervoor zorgt dat je beter vindbaar bent in Google.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Gebruik goede titels

Titels zijn heel belangrijk. Titels zijn de aanleiding voor mensen om op een webpagina te klikken. Daarom moeten de titels aantrekkelijk zijn voor potentiële gebruikers van jouw website.  Zorg ervoor dat de belangrijkste zoekwoord vooraan staat in de titel en dat de titel niet te lang is. Wanneer je het belangrijkste zoekwoord vooraan neerzet, help je de online gebruiker om ze snel te laten weten waar de webpagina over gaat.

Publiceer niet te veel en niet te weinig

Veel van de website’s waar ik op terechtkom zijn niet duidelijk over de stappen die je moet ondernemen om je website beter vindbaar te maken op internet. Daarom heb ik een makkelijk te lezen artikel voor jullie opgesteld, zodat het goed te begrijpen is en zodat je precies de stappen kunt uitvoeren die hier beschreven staan om je online vindbaarheid te vergroten. In 5 stappen leer je de basis om jouw website vindbaar te maken op het internet.

Menu