fbpx

Media

PRACHTIGE FOTO’S EN VIDEO’S VAN UW BEDRIJF

Beelden passend bij uw bedrijf

Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Het is daarom niet vreemd dat het gebruiken van foto’s en video’s op websites en in drukwerk de laatste jaren enorm is toegenomen. Het tonen van foto’s die naadloos aansluiten bij de boodschap van uw website of flyer is erg belangrijk. Het wekt namelijk veel vertrouwen op bij potentiële kopers. En dát is nu precies zo belangrijk in deze tijd. Vertrouwen opwekken als bedrijf.

Je hebt natuurlijk verschillende plekken waar je aan standaard fotomateriaal kunt komen, maar deze sluiten vaak niet goed aan bij uw eigen merk of bedrijf. Ze tonen niet precies uw product of situatie. Soms in uw voordeel, maar ook vaak in uw nadeel. De gemiddelde consument prikt namelijk heel snel door neppe dingen heen. Ze zoeken iets dat echt is.

Het laten maken van professionele foto’s of een pakkende video is juist daarom heel belangrijk. Uiteraard proberen we wat we ook vastleggen altijd zo mooi mogelijk weer te geven. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ons portfolio!

Uw werkzaamheden, zo mooi mogelijk weergegeven.

Wat voor u als professional zo logisch is, verbaast vaak de gemiddelde consument. Ze wisten niet dat er zóveel werk verschuild ging achter uw creaties. Zo laat u zien dat u waarde creëert. Ook kan het heel goed zijn om op social media uw werkwijze uit te leggen, zodat potentiële klanten op de hoogte zijn van niet alleen wie u bent, maar ook hoe u werkt!

Wij raden altijd aan om uw team op uw website te plaatsen, dit creëert een atmosfeer van vertrouwen. Zowel medewerkers als klanten en geïnteresseerden vinden vaak hun weg naar de teampagina. Het is menselijk gedrag, de gedachte: “wat voor mensen werken daar eigenlijk” speelt bij menigeen een rol. Een teampagina met contactgegevens zoals wij mochten realiseren voor Growteq is ideaal. Zeker omdat dit in hun geval ook nog eens is gekoppeld aan de blogs die medewerkers hebben geschreven.

Wij hebben een studio bij ons kantoor om dit soort foto’s te maken. Maar wat wij aanraden is om foto’s te maken van het personeel in hun eigen werkomgeving of in de natuur. Dit zal dan ook een herkenningspunt zijn voor bezoekers op de website die langskomen op de locatie van uw bedrijf. Zo passen de foto’s naadloos bij uw bedrijf!

Robuust diensten

Bedrijfsvideo

Bij een bedrijfsvideo gaat het vooral om het triggeren van de doelgroep. Vervolgens is er ruimte om zaken uit te leggen, vragen te stellen, of een presentatie te geven.

Wat is daar nu voor nodig? Mooie pakkende beelden van werkzaamheden ofwel animatie/illustratiewerk dat duidelijk maakt wat u precies doet. Video’s laten maken is erg kostbaar, er gaan heel veel uren werk in zitten en het materiaal is ook niet goedkoop.

Wij hebben als professionals de apparatuur om van uw bedrijfsvideo, interview, gelegenheid of evenement een succes te maken.

Bekijk hier een aantal video projecten van Robuust Marketing

Menu