fbpx

Contentcreatie

OP ZOEK NAAR HULP IN HET MAKEN VAN CONTENT VOOR JOUW BEDRIJF?

Potentiële klanten overtuig je helaas niet meer alleen met tekst

Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Het is daarom niet vreemd dat het inzetten van illustraties, foto’s en video’s de laatste jaren enorm is toegenomen. Social media posts & websites moeten tegenwoordig zowel in tekst als in beeld ijzersterk zijn.

Om zo effectief mogelijk te communiceren is het belangrijk om eigen beeldmateriaal te hebben. Wij helpen je daarom een strategische beeldbank op te zetten, zodat jij actuele en pakkende beelden hebt voor jouw bedrijf! Door de vele innovaties op het gebied van camera’s is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om betaalbaar beeldmateriaal te maken. Je bent dus niet langer afhankelijk van stockfoto’s die een vaag beeld schetsen van wat je doet.

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om vertrouwen op te wekken bij de potentiële klant. De gemiddelde consument prikt namelijk heel snel door neppe beelden heen. Ze zoeken iets dat echt is.

Het hebben van een professionele beeldbank met eigen foto’s van eigen medewerkers en kantoren is daarin een eerste stap. Ben jij klaar om verrast te worden door onze mediaprofessionals?

Productfotografie

Een website of webshop zonder hoge kwaliteit foto’s is niet wenselijk. Het verhogen van de kwaliteit kan een potentiële klant net over de streep trekken om toch dat ene product aan te schaffen of gebruik te maken van die ene dienst.

Wij bezitten een studio waarin we voorzien zijn van de juiste apparatuur om de hoogste kwaliteit foto’s te maken van uw producten. Rechts ziet u enkele voorbeelden van productfotografie.

Uw bedrijf in beeld

Wat voor u als professional zo vanzelfsprekend lijkt, is fascinerend voor de leek. De consument had geen idee dat er zóveel werk verschuild ging achter uw creaties. Zo laat u zien dat u waarde creëert. Ook kan het heel goed zijn om op social media uw werkwijze uit te leggen, zodat potentiële klanten op de hoogte zijn van niet alleen wie u bent, maar ook hoe u werkt!

Wij raden altijd aan om uw team op uw website te plaatsen, dit creëert een atmosfeer van vertrouwen. Zowel medewerkers als klanten en geïnteresseerden vinden vaak hun weg naar de teampagina. Het is menselijk gedrag, de gedachte: “wat voor mensen werken daar eigenlijk” speelt bij menigeen een rol. Een teampagina met contactgegevens zoals wij mochten realiseren voor Growteq is ideaal. Zeker omdat dit in hun geval ook nog eens is gekoppeld aan de blogs die medewerkers hebben geschreven.

Wij hebben een studio bij ons kantoor om dit soort foto’s te maken. Maar wat wij aanraden is om foto’s te maken van het personeel in hun eigen werkomgeving of in de natuur. Dit zal dan ook een herkenningspunt zijn voor bezoekers op de website die langskomen op de locatie van uw bedrijf. Zo passen de foto’s naadloos bij uw bedrijf!

Robuust diensten

Bedrijfsvideo

Bij een bedrijfsvideo gaat het vooral om het triggeren van de doelgroep. Vervolgens is er ruimte om zaken uit te leggen, vragen te stellen, of een presentatie te geven.

Wat is daar nu voor nodig? Mooie pakkende beelden van werkzaamheden ofwel animatie/illustratiewerk dat duidelijk maakt wat u precies doet. Video’s laten maken is erg kostbaar, er gaan heel veel uren werk in zitten en het materiaal is ook niet goedkoop.

Wij hebben als professionals de apparatuur om van uw bedrijfsvideo, interview, gelegenheid of evenement een succes te maken.

Bekijk hier een aantal video projecten van Robuust Marketing