fbpx

Media

PRACHTIGE FOTO’S EN VIDEO’S VAN UW BEDRIJF

Beelden passend bij uw bedrijf

Het gebruik van beeldmateriaal op je website is de laatste jaren enorm gestegen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden is een bekende uitspraak. Het gebruik van foto’s op je website is een belangrijke toevoeging voor je diensten en/of producten.

Je hebt natuurlijk verschillende plekken waar je aan standaard foto’s kan komen, maar deze zullen nooit helemaal bij je eigen merk of bedrijf passen. Door het laten maken van eigen beeldmateriaal hebben je foto’s een perfecte aansluiting op uw diensten en/of producten.

Vertrouwen creëren

Heb je een bedrijf met meerdere werknemers dan is het aangeraden om met goede foto’s je team te laten zien op je website. Bezoekers krijgen een duidelijk beeld wie er werken en zien het gezicht achter de bedrijfsnaam. Dit wekt vertrouwen op en kan leiden tot potentiële klanten.

We hebben de mogelijkheid om bij ons in kantoor foto’s te maken, maar het werkt natuurlijk beter om deze plaatjes te schieten in eigen omgeving, bijvoorbeeld in het kantoor. Dit zal dan ook een herkenningspunt zijn voor bezoekers op de website die langskomen op het kantoor.

Video

Door middel van een bedrijfsvideo kun je nog meer laten zien wie en wat je bedrijf doet. We komen graag bij je op locatie om de video’s te maken. Door op de juiste manier je bedrijf vast te leggen met beeld en geluid kun je je bedrijf positief op de kaart zetten.

Menu
Chat openen