fbpx

Goed van start met SEO in 2021

Gelukkig nieuwjaar gewenst van het team van Robuust Marketing! Net zoals jou willen wij ook graag groeien in 2021! Daarom is het goed om doelen op te stellen voor 2021 om meer uit je bedrijf te halen. Hiervoor hebben we een speciaal stappenplan samengesteld, zodat jij je doelen kunt behalen in 2021!

Stap 1: Statistieken van afgelopen jaar

Door de statistieken te analyseren kun je zien hoe je website het gedaan heeft. Natuurlijk willen we dit jaar verbetering zien! Daarom bekijken we eerst goed onze statistieken. Op basis van deze statistieken gaan we doelen opstellen voor het komende jaar.

Stap 2: Schrijf je doelen op

Nu kunnen we onze doelen gaan opschrijven. Voorbeelden hiervan zijn meer verkeer naar je website, of meer verkoop als je een webshop hebt. Specifieke doelen zijn belangrijk. Dit zorgt er voor dat je er naartoe kan werken en je vooruitgangen ziet door het proces heen. De vooruitgangen kunnen je motiveren om het doel te behalen.

Stap 3: Maak een stappenplan

De volgende stap is een stappenplan. Een voorbeeld van een stap uit het stappenplan is het gebruik maken van Google Ads om meer verkoop te genereren bij een webshop. Door dit stappenplan te maken creëer je een duidelijk beeld voor jezelf. Je weet nu wat voor proces er voor je ligt en welke stappen je moet ondernemen om je doelen te behalen. Maak het stappenplan specifiek en zet er datums en/of tijden bij. Zo zorg je ervoor dat het plan concreet wordt.

Stap 4: Het stappenplan van Macro naar Micro

Zorg dat de stappen die je moet ondernemen opneemt in je dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kun je niet vergeten om specifieke taken uit te voeren. Als je echt voor grote doelen wilt gaan dan betekent dat je je dagelijks moet inzetten voor de stappen die nodig zijn om deze doelen te behalen.

Stap 5: Stel nieuwe doelen

Het kan zijn dat je door deze stappen te ondernemen al veel eerder je doelen behaalt. Zorg er dan voor dat je gelijk nieuwe doelen stelt zodat je steeds vooruit blijft kijken en je meer uit je bedrijf haalt.

Meer lezen over:

BlogSEO

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in een van onze diensten? Design, Media, Marketing of Website. Toch liever eerst kennis maken onder het genot van een bakje koffie? Dat kan natuurlijk ook! Wij zetten de koffie vast klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorig bericht
5 stappen voor online vindbaarheid
Volgend bericht
5 stappen voor meer succes op social media