fbpx

Referenties

BENIEUWD WAT ONZE HUIDIGE KLANTEN OVER ROBUUST VERTELLEN?

Robuuste Review Piano Select

Hier is de review te zien van Markes Mouthaan, mede-eigenaar van Piano Select. Markes vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking met Robuust Marketing. Als reclamebureau in Zwijndrecht hebben wij niet alleen de nieuwe webshop mogen realiseren, maar ook een re-branding van het merk Piano Select zelf. Zo hebben wij de huisstijl, logo en voorgevelstickers van de showroom bij Piano Select onder handen mogen nemen. De uitstraling is gemoderniseerd en meer in lijn met de nieuwe bedrijfsstrategie van Piano Select.

Robuuste Review Growteq

Dit is de review van Growteq. Hierin bespreekt de commercieel directeur Arnoud van der Heiden over de ervaring met Robuust Marketing. Voor Growteq hebben wij een vernieuwde huisstijl met bijpassende illustraties mogen realiseren. Vanuit hier is ook een vernieuwde website gemaakt.
Doordat wij de huisstijl ook mochten ontwerpen, werkt de website goed samen met logo en illustraties. Hierdoor is het een website geworden die in één blik zeer overzichtelijk en duidelijk de conversie van Growteq verbeterd. 

Robuuste Review Foto Lot

Hier is de Robuuste review van Foto Lot. In deze review vertelt eigenaresse Lotte Willemsen over haar ervaringen van de afgelopen jaren met Robuust marketing. Voor Foto Lot mochten wij de website maken en over de jaren heen onderhouden. Zoals Lotte aanhaalt in de review is haar technische ervaring niet hoog, maar door de gebruiksvriendelijkheid van de website kan Lotte gemakkelijk foto’s en projecten toevoegen aan haar portfolio. Daarnaast hebben we ook de Office Microsoft voor Foto Lot mogen opzetten, waardoor dit ook allemaal netjes werkt in combinatie met de website. De website laat door deze frequente updates een belangrijk beeld geven van Foto Lot. De gebruiksvriendelijkheid van de website zorgt voor ervoor dat Lotte altijd aanpassingen kan doorvoeren op haar website.

Menu