fbpx

Referenties

BENIEUWD WAT ONZE HUIDIGE KLANTEN OVER ROBUUST VERTELLEN?

Robuuste Review Growteq

Ik zou Robuust zeker aanraden aan anderen. Om drie redenen, namelijk Robuust is vakinhoudelijk sterk, Robuust heeft creatieve marketing mensen in huis en ze worden gekenmerkt door een resultaatgerichte aanpak.

Voor Growteq  hebben wij een nieuwe website mogen realiseren. In dit geval hebben wij niet enkel de website in een nieuw jasje gestoken, maar is er sprake van een volledige herstructurering van de pagina’s op de website en in het menu. Daarbij zijn voor alle diensten passende illustraties ontworpen.

Tijdens het proces hebben we meerdere keren met de klant om tafel gezeten. Zo konden we systematisch opgebouwd aan het werk, en bleef de klant op de hoogte van de vorderingen. Na oplevering van de website heeft Growteq gekozen voor een onderhoudscontract, hiermee wordt de website altijd up-to-date gehouden met de meest recentelijke updates. Waardoor de website altijd optimaal in snelheid word onderhouden.

Robuuste Review Foto Lot

Robuust Marketing is goed bereikbaar, de lijntjes zijn kort en snel en de kwaliteit was voor mij helemaal naar wens.

Hier is de Robuuste review van Foto Lot. In deze review vertelt eigenaresse Lotte Willemsen over haar ervaringen van de afgelopen jaren met Robuust marketing. Voor Foto Lot mochten wij de website maken en over de jaren heen onderhouden. Zoals Lotte aanhaalt in de review is haar technische ervaring niet hoog, maar door de gebruiksvriendelijkheid van de website kan Lotte gemakkelijk foto’s en projecten toevoegen aan haar portfolio.

Daarnaast hebben we ook de Office Microsoft voor Foto Lot mogen opzetten, waardoor dit ook allemaal netjes werkt in combinatie met de website. De website laat door deze frequente updates een belangrijk beeld geven van Foto Lot. De gebruiksvriendelijkheid van de website zorgt voor ervoor dat Lotte altijd aanpassingen kan doorvoeren op haar website.

Robuuste Review Piano Select

De manier van samenwerken spreekt ons enorm aan, omdat er heel actief wordt meegedacht, heel enthousiast en ook in voorstellen, concepten, zowel eigen ideeën als ideeën van Robuust Marketing samenkomen. Door de samenwerking met Robuust Marketing zijn we zelf ook enthousiaster geworden in het uitdragen van ons merk.

Hier is de review te zien van Markes Mouthaan, mede-eigenaar van Piano Select. Markes vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking met Robuust Marketing. Als reclamebureau in Zwijndrecht hebben wij niet alleen de nieuwe webshop mogen realiseren, maar ook een re-branding van het merk Piano Select zelf. Zo hebben wij de huisstijl, logo en voorgevelstickers van de showroom bij Piano Select onder handen mogen nemen. De uitstraling is gemoderniseerd en meer in lijn met de nieuwe bedrijfsstrategie van Piano Select.