fbpx

Marketingmix

ZOWEL ONLINE ALS OFFLINE

Moderne marketingmix

Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen maar krantenadvertenties te plaatsen. De consument heeft meer wensen dan ooit en is moeilijk te bereiken door alle prikkels van het internet. Maar door gebruik te maken van een moderne marketingmix, met een boodschap die bij uw bedrijf past en de juiste consistentie kom je een heel eind!

Waar moet ik dan aan denken?

In plaats van de focus op 1 platform ligt de focus op het meten van efficiëntie en de prestaties van verschillende mediums. Ook is het belangrijk dat er een zekere rode draad loopt door alle berichten die de potentiële koper van uw bedrijf te zien krijgt.

Zo wek je vertrouwen en wordt de kans steeds groter dat na 7 waardevolle interacties met uw merk de lead tot aankoop overgaat. Dat proces in beeld brengen en opzetten, vindt plaats in nauwe samenwerking.

Liever overlaten aan een expert?

Vind je dit belangrijk en wil je dat uw website bovenaan in Google getoond wordt, maar heb je er geen tijd voor omdat je hard aan het werk bent met je onderneming of zie je alsnog door de bomen het bos niet meer? Wij bieden deze dienst voor u aan, zodat onze expert ervoor zorgt dat je beter vindbaar bent in Google.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  • Waar mogen wij de offerte heen sturen?
  • Waarop kunnen wij u bereiken?

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Gebruik goede titels

Titels zijn heel belangrijk. Titels zijn de aanleiding voor mensen om op een webpagina te klikken. Daarom moeten de titels aantrekkelijk zijn voor potentiële gebruikers van uw website.  Zorg ervoor dat de belangrijkste zoekwoord vooraan staat in de titel en dat de titel niet te lang is. Wanneer je het belangrijkste zoekwoord vooraan neerzet, help je de online gebruiker om ze snel te laten weten waar de webpagina over gaat.

Publiceer niet te veel en niet te weinig

Veel van de website’s waar ik op terechtkom zijn niet duidelijk over de stappen die je moet ondernemen om je website beter vindbaar te maken op internet. Daarom heb ik een makkelijk te lezen artikel voor jullie opgesteld, zodat het goed te begrijpen is en zodat je precies de stappen kunt uitvoeren die hier beschreven staan om je online vindbaarheid te vergroten. In 5 stappen leer je de basis om uw website vindbaar te maken op het internet.

Robuust diensten

Menu
Chat openen