fbpx

Marketingmix

ZOWEL ONLINE ALS OFFLINE

Moderne marketingmix

Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen maar advertenties in kranten te plaatsen. De consument heeft meer wensen dan ooit en is moeilijk te bereiken door alle prikkels van het internet. Maar door gebruik te maken van een moderne marketingmix, met een boodschap die bij uw bedrijf past en de juiste consistentie komt u een heel eind!

Waar moet ik dan aan denken?

In plaats van de focus op één platform ligt de focus op het meten van efficiëntie en de prestaties van verschillende mediums. Ook is het belangrijk dat er een zekere rode draad loopt door alle berichten die de potentiële koper van uw bedrijf te zien krijgt.

Zo wordt er vertrouwen gewekt en wordt de kans steeds groter dat na zeven waardevolle interacties met uw merk de lead tot aankoop overgaat. Dat proces in beeld brengen en opzetten, vindt plaats in een nauwe samenwerking.

Liever overlaten aan een expert?

Vindt u dit belangrijk en zou u willen dat uw website bovenaan Google getoond wordt? Heeft u weinig tijd, omdat u hard aan het werk bent met uw onderneming? Wij bieden deze dienst voor u aan en zorgen ervoor dat u beter vindbaar bent in Google.

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  • Waar mogen wij de offerte heen sturen?
  • Waarop kunnen wij u bereiken?

Gebruik goede titels

Titels zijn heel belangrijk. Titels zijn de aanleiding voor mensen om op een webpagina te klikken. Daarom moeten de titels aantrekkelijk zijn voor potentiële gebruikers van uw website. Zorg ervoor dat het belangrijkste zoekwoord vooraan staat in de titel en dat de titel niet te lang is. Wanneer het belangrijkste zoekwoord vooraan neerzet wordt, wordt de online gebruiker geholpen om ze snel te laten weten waar de webpagina over gaat.

Publiceer niet te veel en niet te weinig

Veel websites zijn niet duidelijk over de stappen die ondernomen moeten worden om uw website beter vindbaar te maken op internet. Daarom hebben wij een makkelijk te lezen artikel voor u opgesteld. Hierin is te lezen welke stappen uitgevoerd moeten worden om online vindbaarheid te vergroten. In vijf stappen leert u de basis om uw website vindbaar te maken op het internet.

Robuust diensten