fbpx

Kies je voor pro-actief of reactief onderhoud?

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT ONDERHOUD VAN JE WEBSITE

Pro-actief onderhoud

Wat wel in het onderhoudscontract is inbegrepen:

Wat niet in het onderhoudscontract is inbegrepen:

Proactieve bescherming tegen hackers

In onze ervaring zien we als je dit niet regelmatig aanpak, kan dit een mogelijk groot probleem worden

Complete teksten toevoegen

Onderhoud betekent niet grote aanpassingen van tekst. Wel kunnen we hyperlinks aanpassen en doorverwijzingen veranderen indien nodig.

Snelheid optimalisatie check

Een goed voorbeeld van wat effect heeft op de snelheid is het opschonen van oude foto’s, ongebruikte pagina’s en bestanden.

Nieuwe pagina’s invoegen

We zullen geen pagina’s toevoegen,  we zullen wel pagina’s opschonen waarneer deze niet meer in gebruik is. Dit is met eventueel overleg.

Website beveiliging up-to-date houden

Door de meest recentelijke beveiliging te gebruiken is de website ook voor de meest recentelijke exploits beschermt.

Aanpassingen in design

Design aanpassingen zijn niet van toepassing in ons onderhoud, dit zullen we dan ook niet aanpassen.

Proactief handelen

Verbeteringsacties om bepaalde storingen of fouten definitief  voorkomen, in plaats van reactief handelen. Wij proberen dat een fout niet cumuleert tot een groot probleem.

Reactief onderhoud

Waar je rekening mee moet houden bij reactief onderhoud:

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen brengen wij €125 ex BTW in rekening per uur. De minimale tijd die wij rekenen voor een melding is 15 minuten.

Website wijzigingen

Indien er website wijzigingen doorgevoerd moeten worden, neem je contact met ons op via info@robuustmarketing.nl Als er veel zaken zijn, plannen we een meeting in. Anders kan je een lijst doorsturen met je wensen en offreren wij je een prijs!

Website veiligheidscheck

Je kunt ons vragen om een website veiligheidscheck uit te voeren om te controleren hoe je website ervoor staat. Wij kunnen je dan adviezen geven. Hiervoor rekenen wij ons uurtarief.

Reactieve oplossing tegen hackers

Wanneer je gehackt wordt door achterstallig onderhoud, kunnen wij mogelijk een back-up terugzetten. Op die manier is je website weer live. Nadat deze live staat, zullen wij een malwarscan moeten uitvoeren evenals herstelwerkzaamheden. Meestal zijn wij hier ca. 2,5 uur mee bezig tegen spoedtarief. Dat kan dus snel in de kosten lopen, daarom adviseren wij altijd pro-actief onderhoud. Zo voorkom je een groot gedeelte van het risico van een hack en besparen we elkaar zowel tijd als geld.