fbpx

Kies je voor pro-actief of reactief onderhoud?

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT ONDERHOUD VAN JE WEBSITE

Pro-actief onderhoud

Wat wel in het onderhoudscontract is inbegrepen:

Wat niet in het onderhoudscontract is inbegrepen:

Proactieve bescherming tegen hackers

In onze ervaring zien we dat als je dit niet regelmatig aanpakt, het een mogelijk groot probleem kan worden.

Grote tekstwijzigingen

Het zelf wijzigen van teksten op pagina’s is intuitief en kunt u over het algemeen zelf. Vandaar dat wij dit niet inbegrepen zit in het tarief van het onderhoud. Hiervoor rekenen wij ons uurtarief. Uiteraard lossen we wel foutieve omleidingen of ander soort fouten op binnen de SLA.

Snelheidsoptimalisatiecheck

Een goed voorbeeld van wat effect heeft op de snelheid, is het opschonen van oude foto’s, ongebruikte pagina’s en bestanden.

Nieuwe pagina’s invoegen

We zullen geen pagina’s toevoegen; we zullen wel pagina’s opschonen wanneer deze niet meer in gebruik zijn. Dit gebeurt in overleg.

Websitebeveiliging up-to-date houden

Door de meest recente beveiliging te gebruiken, is de website ook tegen de meest recente exploits beschermd.

Aanpassingen in design

Designaanpassingen zijn niet inbegrepen in ons onderhoud; deze zullen we dan ook niet uitvoeren.

Proactief handelen

Verbeteracties zullen worden uitgevoerd voordat er problemen optreden. Mocht er toch een probleem optreden, lossen wij dit binnen 24 uur op, op werkdagen.

Reactief onderhoud

Waar je rekening mee moet houden bij reactief onderhoud:

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen brengen wij €125 ex BTW in rekening per uur. De minimale tijd die wij rekenen voor een melding is 15 minuten.

Website wijzigingen

Indien er website wijzigingen doorgevoerd moeten worden, neem je contact met ons op via info@robuustmarketing.nl Voor uitgebreide wijzigingen plannen wij graag een overleg om de details te bespreken. Voor kleinere updates verzoeken wij u een opsomming van uw wensen te sturen, op basis waarvan wij u een vrijblijvende offerte zullen toesturen.

Website veiligheidscheck

U heeft de mogelijkheid om een veiligheidscontrole voor uw website bij ons aan te vragen. Zo’n controle geeft inzicht in de huidige staat van uw websitebeveiliging. Aansluitend voorzien wij u van gepast advies. Voor deze service hanteren wij ons standaard uurtarief.

Reactieve oplossing tegen hackers

Als uw website offline raakt door een hack als gevolg van achterstallig onderhoud, kunnen we een back-up herstellen om uw site weer operationeel te maken. Zodra uw site weer live is, is het noodzakelijk om een malware-scan uit te voeren en reparaties te verrichten, wat normaal gesproken ongeveer 2,5 uur kost tegen ons spoedtarief. Dit kan dus aanzienlijk in de kosten lopen, vandaar dat we altijd aanbevelen om voor proactief onderhoud te kiezen. Hiermee verkleint u aanzienlijk de kans op hacks en besparen we zowel tijd als geld.