fbpx

Uw website laten controleren

BENIEUWD NAAR VERBETERPUNTEN VOOR UW WEBSITE?

Waarom een website check?

Ten eerste blijven websites zich ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen. Uw website controleren gaat verder dan een zoekmachine optimalisatie. Het verbeteren van uw website kan voor meerdere voordelen zorgen:

  • Bezoekers krijgen gelijk een vertrouwd gevoel
  • Hogere conversie, zowel website als webshop
  • Ze zien gelijk wie u bent en wat u doet
  • Ze zullen langer op uw website blijven

Wat wij voor u doen

Wij zullen na ontvangst van het domein de website grondig doorlopen en de volgende punten onderzoeken:

Inhoud website

Wij controleren de navigatie, inhoud en structuur. Het is belangrijk om dit goed op orde te hebben, zodat bezoekers met zo snel mogelijk tot hun doel kunnen komen.

De snelheid

Met verschillende tests kunnen wij erachter komen waar uw website verbetering nodig heeft qua snelheid. Niks is vervelender dan een trage website.

Is mijn huidige website niet goed?

Vaak wordt er na het online zetten van de website niet meer gekeken naar updates en verbeteringen. Na een paar jaar is de website al best verouderd en kan deze wel wat vernieuwing gebruiken.

Maar waar moet u beginnen en wat moet er dan verbeterd worden?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vraag. Wij zijn experts op het gebied van websites en kunnen u daarom goed helpen. Doordat we een jong team zijn, zijn we goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Vrijblijvende rapportage

Nadat we uw website hebben gecontroleerd, ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met hierin onze bevindingen. Dit rapport is geheel vrijblijvend. Graag zouden we een (bel) afspraak met u inplannen om de rapportage met u te bespreken.

Nieuwe website laten maken?

Zoals u kunt zien op onze website, zijn wij ook in staat om voor u een gehele nieuwe website te bouwen. Dit is vaak handiger dan een oude website vernieuwen. Doordat we met de nieuwste versie werken van een snel WordPress thema kunnen we uw website snel in een nieuw jasje steken voor een scherp tarief.

Wat kunt u verwachten?

Nadat u uw gegevens aan ons hebt doorgegeven, zullen wij een uitgebreide inspectie doen. Zo zal het verloop gaan:

Website check

Wij doen een uitgebreide inspectie op het domein dat wij van u hebben ontvangen.

Uitgebreide rapportage

Wij maken aan de hand van onze bevindingen een overzichtelijk rapport die we naar u toe zullen sturen.

Bespreking rapport

De rapportage nemen we graag met u door, zodat we onze bevindingen kunnen toelichten en u een eerlijk advies mee kunnen geven.

Doe de gratis check!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen een vrijblijvende check op het domein doen. U ontvangt van ons een rapportage met de bevindingen en een advies.

[contact-form-7 id=”2525″]