fbpx

Design en realisatie voor Growteq

Voor Growteq zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe website. Dit betreft niet enkel de website in een nieuw jasje, maar volledige herstructurering van de pagina's op de website en in het menu. Daarbij zijn voor alle diensten passende illustraties ontworpen.

Tijdens het proces hebben we meerdere keren met de klant om tafel gezeten. Zo konden we systematisch opgebouwd aan het werk, en bleef de klant op de hoogte van de vorderingen. Na oplevering van de website heeft Growteq gekozen voor een onderhoudscontract, hiermee wordt de website altijd up-to-date gehouden met de meest recentelijke updates. Waardoor de website altijd optimaal in snelheid word onderhouden.

Illustraties

Voor Growteq hebben we illustraties gemaakt die passen bij de diensten. De illustraties bestaan uit hetzelfde kleurpalet, zodat het een mooi geheel is. Deze zijn terug te vinden in het menu, in de navigatie en uiteindelijk op de pagina van de betreffende dienst.

Klantrecensie

Dit is de review van Growteq. Hierin bespreekt de commercieel directeur Arnoud van der Heiden over de ervaring met Robuust Marketing. Voor Growteq hebben wij een vernieuwde huisstijl met bijpassende illustraties mogen realiseren. Vanuit hier is ook een vernieuwde website gemaakt.
Doordat wij de huisstijl ook mochten ontwerpen, werkt de website goed samen met logo en illustraties. Hierdoor is het een website geworden die in één blik zeer overzichtelijk en duidelijk de conversie van Growteq verbeterd.

Waarom klanten kiezen voor Robuust Marketing:

  • Begeleiding tijdens het hele proces
  • Denken creatief mee
  • Enthousiaste marketingpartij
  • Ook na oplevering goed geholpen

Wat klanten van ons vinden:

  • Snelle reactietijden
  • Je voelt je op je gemak
  • Oog voor details

Robuust diensten

Andere projecten van Robuust Marketing