fbpx

Vernieuwing Piano Select

Logo, huisstijl en website

De website van Piano Select was aan vernieuwing toe. Het systeem was erg verouderd, waardoor sommige functies niet meer mogelijk waren. In korte tijd hebben we de volledige website van Piano Select moderner gemaakt en passend in de huidige tijd.

Bij een nieuwe website hoort dan natuurlijk ook een passende huisstijl en logo. Deze hebben we voor Piano Select ontworpen en gemaakt. Na een paar versies te hebben gestuurd, werd dit logo gekozen en aangepast naar de wensen, zodat dit ook aansluit bij het bedrijf.

Bij Piano Select kan je terecht voor het kopen van piano's, vleugels, accessoires maar ook voor diensten die horen bij het bezitten van een piano en/of vleugel. De webshop moest daarom duidelijk en overzichtelijk zijn. De piano's en vleugels zijn stuk voor stuk uniek, dus het was noodzakelijk dat dit snel zichtbaar zou zijn voor de bezoekers van de website.

Huisstijl drukwerk

Nadat het nieuwe logo en de daarbij behorende huisstijl akkoord was, konden we dit doortrekken op de drukwerkuitingen. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw visitekaartje bij. Naast visitekaartjes hebben we ook andere uitingen mogen ontwerpen, zoals een ansichtkaart, roll-up banner, gevel raamstickers, bewegwijzering etc. Tijdens het maken van het drukwerk wordt altijd rekening gehouden met het handboek van de huisstijl, zo komt al het drukwerk met elkaar overeen en ontstaat er een eenduidige stijl ontstaat. Neem een kijkje in ons drukwerk portfolio om te zien hoe we dit ook bij andere klanten toepassen.

Klantrecensie

Hier is de review te zien van Markes Mouthaan, mede-eigenaar van Piano Select. Markes vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking met Robuust Marketing. Als reclamebureau in Zwijndrecht hebben wij niet alleen de nieuwe webshop mogen realiseren, maar ook een re-branding van het merk Piano Select zelf. Zo hebben wij de huisstijl, logo en voorgevelstickers van de showroom bij Piano Select onder handen mogen nemen. De uitstraling is gemoderniseerd en meer in lijn met de nieuwe bedrijfsstrategie van Piano Select.

Waarom klanten kiezen voor Robuust Marketing:

  • Begeleiding tijdens het hele proces
  • Denken creatief mee
  • Enthousiaste marketingpartij
  • Ook na oplevering goed geholpen

Wat klanten van ons vinden:

  • Snelle reactietijden
  • Je voelt je op je gemak
  • Oog voor details

Robuust diensten

Andere projecten van Robuust Marketing